> ?>

Onze dienstverlening is gebaseerd op een pro-actieve benadering

Over ons

Global-e IS&P is samen met Global-e ICT solutions en Global-e Datacenter een onderdeel van de Global-e groep gevestigd in Rijen. De Global-e bedrijven hebben meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van beheer-, netwerk- en internetdiensten in de breedste zin van het woord met een groot portfolio aan klanten waarmee vaak lange relaties worden onderhouden.

De ISO27001 is een belangrijk element van met name de diensten van Global-e Datacenter. Informatiebeveiliging wordt bij dit bedrijf gezien als essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Zodoende is er veel ervaring opgedaan met alle invalshoeken van informatiebeveiliging vanuit deze norm.

Global-e IS&P is een onafhankelijke, ondersteunende partij voor het MKB. Integriteit, betrouwbaarheid en transparantie staan daarbij hoog in het vaandel.

Ondanks de sterke relatie met de andere Global-e bedrijven hecht Global-e IS&P veel waarde aan een zo onafhankelijk mogelijke positie. Dit ons inziens vanzelfsprekend om de werkzaamheden op een zo professioneel en objectief mogelijke manier uit te kunnen voeren.

Er zijn veel organisaties binnen het MKB waar behoefte is aan een strategische benadering van automatisering en een praktische aanpak van de privacy-issues. IS&P heeft als doel medewerkers, managers en ondernemers ieder op hun eigen level te inspireren en motiveren om privacy en informatiebeveiliging op een juiste manier vorm te geven in hun dagelijkse praktijk.